Türkei: ** BODRUM ADABÜKÜNDE, FULL DENIZ MANZARALI SIFIR SATILIK EMLAKLAR ! ** KOMISYONSUZ !



Detailinformationen/ Übersicht


Preis auf Anfrage
Ort 48200 Bodrum, Türkei
Immobilientyp Ferienimmobilie zum Kauf
Baujahr 2017
Objektzustand Erstbezug
Extras Stellplatz, Garten, Balkon, Terrasse, Einbauküche, Dusche, Badewanne, Parkettboden, Laminatboden, Klimaanlage, möbliert, Sat, Sauna, Schwimmbad, Gäste-WC


Beschreibung


Tesisimizde toplam 143 evimiz bulunmaktadir, özellikle her yatak odasinda kendisine ait banyo ve soyunma alanlari mevcuttur. 1 yatak odali, 2 yatak odali, 3 yatak odali ve 4 yatak odali, düz daire, dublek mesken, ikiz villa ve müstakil VIP villa seçeneklerimiz mevcuttur.
Merkezi Konum ve Uzaklik ; Bodrum Uluslararasi Havaalani’na sadece 10 dakika, marketler zinciri Migros’a sadece 1 dakika, Saglik merkezine sadece 5 dakika, Artev çarsisina sadece 1 dakika, geleneksel organik köy pazarina sadece 1 dakika, Bodrum sehir merkezine sadece 17 dakika ! Denize sifir kendisine ait soyal yasam alanlari ve ada manzarasi olan özel konumlu bir tesistir.
Sosyal Tesisler ; Olimpik Sonsuzluk Havuzu, Açik Yüzme Havuzlari,VIP Fitness & Güzellik Merkezleri, Türk Hamami, Sauna, Masaj & Dinlenme Odalari ile deniz manzarali SPA’si, Beceri Gelistirme Kulübeleri : Resim/Boyama, Müzik, Okuma, Çocuk Oyun Odalari, Açik ve Kapali Ala Carte Restaurant, Cafe-Bar, Yoga & Yürüyüs Alanlari, VIP Lounge Bar, Isitmali Kapali Yüzme Havuzu, Jakuzili Localar, Ufukla Birlesen Esisz Panaromik Deniz & Ada Manzarasina sahip Gerçek bir Cazibe Merkezi…
Sizleri Türkiye’nin en güzel koyunda, hava, deniz ve kara yoluyla yasam boyu tatil yolculugu için davet ediyoruz. Mutlu bir aile, mutlu çocuklar ve nezih bir çevre ile bes yildizli ömür boyu kaliteli bir yasam sizi bekliyor.
++ Fiyatlar 99.000 EUR'dan basliyor
Video: http://youtu.be/zGxUd7AKmbI





PDF-Dokumente
1. Grundrisszeichnung




Anfrage stellen
Zurück zur Suchseite